Sakarya BAŞKAN İNCİ, RASİMPAŞA MAHALLE SAKİNLERİYLE EV TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN İNCİ, RASİMPAŞA MAHALLE SAKİNLERİYLE EV TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

11.03.2014 - 15:30 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN İNCİ, RASİMPAŞA MAHALLE SAKİNLERİYLE EV TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, ev toplantılarına büyük hızla devam ediyor. AK Parti Hendek Kadın Kolları tarafından düzenlenen ev toplantıları zaman zaman salonlara sığmıyor. İnci, “Allah’ın izniyle 30 Mart’ta tekrar belediyeyi alacak, Hendek’i yeni proje ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci Rasimpaşa Mahallesi’nde yaptığı konuşmada, seçime az bir zaman kaldığını ancak yorulmadan çalıştıklarını belirtirken, “30 Mart seçimlerine çok iyi hazırlanıyoruz. Tüm mahalle ve köylerimizde her kapıyı çalıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, projelerimizi paylaşıyoruz. Halkımızın teveccühü bizleri son derece memnun ediyor. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta tekrar belediyeyi alacak, Hendek’i yeni proje ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Bu seçimlerin önemine dikkat çeken İnci, “Yerel seçim hem memleketimiz için hem de ülkemiz için önemli. Türkiye içinde içten ve dıştan ülkemiz üzerinden oynanan oyunların bozulması olarak görüyoruz. Hiçbir yerel seçim memleket için bu kadar önemli olmamıştır. Bu seçim Türkiye’de ki faiz lobisi, Türkiye’de ve Ortadoğu’da emelleri olup, Türkiye’yi kaosa itmek isteyenlere vereceğimiz cevabın günüdür. Biz bu faiz lobisine Hendek’ten, Sakarya’dan, Türkiye’den dur diyeceğiz” dedi.
Başkan İnci sözlerine şöyle devam etti: “Biz, ekonomiyi sadece göstergelerden, grafiklerden, dijital ekranlardan değil, sokaktan, çarşıdan, pazardan, ekonomik gelişmelerin sokağa, insanımıza yansımasından takip ediyoruz. 15 yıllık sürede, sizler için, sizleri rahatlatmak, sorunlarınızı çözmek, imkanlarınızı artırmak için, çok önemli adımlarımız oldu. Bugün Hendek, yaşanabilir bir ilçe oldu. Bunlar sizlerin desteği ile oldu. Bana bu hizmetleri yapma şansı verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.”
Hendek’in her noktasına hizmet götürdüklerini söyleyen İnci, “Yenimahalle, Rasimpaşa, Bayraktepe, Kemaliye, Başpınar, Köprübaşı’na ne götürdüysek diğer mahallelerimize de aynı hizmeti götürdük. Bugün doğalgaz gitmeyen mahallemiz kalmadı. Biz artık hizmetlerimiz arasında asfaltı, kaldırımı anlatmıyoruz. Onları zaten yapıyoruz. Biz her mahallemiz için ayrı bir proje ortaya koyuyoruz, biz proje konuşuyoruz. Tüm adayları da projeleri konuşmaya davet ediyorum” diye konuştu. İnci’nin konuşması sık sık alkışlarla kesildi.