Şırnak Başkan Işıktaş Sanat Sokağını Denetledi

Başkan Işıktaş Sanat Sokağını Denetledi

23.03.2018 - 14:22 | Son Güncellenme:

.

Başkan Işıktaş Sanat Sokağını Denetledi

Şırnak’ın Silopi İlçe Belediye Başkanı Dr. Sezer Işıktaş, ilçe merkezinde yapımı devam eden Sanat Sokağı çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkili personellerden bilgi aldı. Başkan Işıktaş, çalışmaların hızlanması talimatını verdi.
İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Silopi belediyesi, alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı, asfalt, ışıklandırma, cadde kenarlarında peyzaj çalışmaları, park ve bahçeler, araç alımları gibi birçok alan da çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kısa süre önce Silopi Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Dr. Sezer Işıktaş, ilçedeki çalışmaları yerinde denetleme programı düzenleyerek, ilk olarak Sanat Sokağındaki çalışmaları yerinde inceledi.

"Kısa sürede modern Silopi olacak"
Silopi Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ortak yürüttüğü proje kapsamında ilçe merkezindeki Sanat Sokağı sil baştan yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dr. Sezer Işıktaş, uzun yıllara sığacak çalışmaları 1 yıla sığdırdıklarını belirterek, kısa sürede Silopi’yi modern şehir statüsüne kazandıracaklarını söyledi.
İlçe esnafının yoğun olduğu Sanat Sokağı’ndaki esnafı ziyaret ederek, çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Başkan Işıktaş, daha sonra Sanat Sokağında bulunan çay ocağında vatandaşlarla bir araya geldi.
İlçedeki cadde ve sokak aralarında ekiplerin çalışma yürüttüğüne belirten Başkan Işıktaş, Silopi için her şeyi yapacaklarını ve gereken çalışmaların bir an önce bitmesi için yakından takip ettiğini söyledi. Başkan Işıktaş, yaklaşık vatandaşlarla yaklaşık 1 saat sohbet edip çay içtikten sonra buradan ayrıldı.
Ziyaret esnasında Başkan Dr. Sezer Işıktaş’a Belediye Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar, Belediye Zabıta Müdürü Lokman Bulut, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, Belediye Kadın Merkezi Müdürü Gönül Ürgen eşlik etti.