İstanbul BAŞKAN KADIOĞLU, TRAKYA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN KADIOĞLU, TRAKYA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

24.04.2014 - 17:11 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN KADIOĞLU, TRAKYA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile birlikte Trakya bölgesini ziyaret etti. AK Partili belediyelerin yaptıkları hizmetleri yerinde gören Kadıoğlu, belediye başkanlarını tebrik etti.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile birlikte Edirne İpsala, Meriç ve Enez ilçelerini ziyaret ederek Trakya bölgesine desteklerine devam ediyor. Trakya ziyaretlerine Edirne İli İpsala ilçesinde başlayan Başkan Kadıoğlu ve Milletvekili Kaynarca, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı makamında ziyaret ederek, seçim başarısını tebrik etti.
Başkan Kadıoğlu bir yıl önce yaptırdığı İpsala İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret edip burada öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti. İpsala’nın eğitim durumu hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin’den bilgi alan Başkan Kadıoğlu ve beraberindekiler, İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. İpsalalı vatandaşlar ve Belediye Başkanı Mehmet Kerman ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek bu ziyaretlerin devamını istedi.
Milletvekili Kaynarca ve Başkan Kadıoğlu’nun bir sonraki durağı Meriç oldu. Çok amaçlı salonda vatandaşlar ile buluşarak AK Parti’nin hizmetlerini anlatan İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaşlara çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Subaşı Spor Okulu öğrencilerini de ziyaret eden Başkan Kadıoğlu, sahada çocuklarla futbol oynamayı ihmal etmedi. Meriç’te incelemelerde bulunan, İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ziyaretlerinden dolayı Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek teşekkür etti.
Trakya bölgesi ziyaretlerine Edirne- Enez’de devam eden Kaynarca ve Kadıoğlu incelemeler sonunda Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı’yı makamında ziyaret etti. İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eşi Rabia Kadıoğlu, Trakyalı vatandaşlara misafirperverlikleri ve İpsala, Meriç ve Enez belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı tebrik etti.