Balıkesir BAŞKAN KAMİL SAKA DAİRE MÜDÜRLERİ İLE AYLIK OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

BAŞKAN KAMİL SAKA DAİRE MÜDÜRLERİ İLE AYLIK OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

29.05.2015 - 16:34 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN KAMİL SAKA DAİRE MÜDÜRLERİ İLE AYLIK OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile her ay belediye meclisi toplantısından önce bir araya geliyor.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Başkan Yardımcıları Mehmet Ertaş, İlhan Yazar ve Daire Müdürlerinin katılımıyla düzenlenen istişare toplantısında çalışma arkadaşlarını tek tek dinledi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın her ay düzenli olarak yaptığı durum değerlendirme toplantısı bu ayda Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin katılımıyla Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Başkan Saka, yoğun geçecek yaz sezonu öncesi Daire Müdürleriyle gerçekleştirdiği olağan toplantıda, ilçe genelindeki eksikliklerin tespit edilerek, yapılması gereken çalışmalarla ilgili daire müdürlerine gerekli talimatlarını verdi.
Başkan Saka, Edremit’in büyük bir kent haline geldiğini ve bu büyük kente yakışır çalışmaların başarılı bir şekilde yerine getirilmesi için ekip olarak uyumlu ve iş birliği içerisinde çalışılması gerektiğini ifade etti.
Çalışmalara hız verildiğini belirterek “Yaz sezonuna girerken sahil mahallelerimiz başta olmak üzere ilçemizin farklı noktalarında yürüttüğümüz çalışmaları kısa süre içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Başkan Saka, toplantıların aylık periyotlar halinde ve ihtiyaç duyulması durumunda daha sıklıkla devam edeceğini ifade etti.