Kilis BAŞKAN KARA MÜFTÜ KARATEPE İLE SABAH NAMAZINDA CEMATLE BULUŞTU

BAŞKAN KARA MÜFTÜ KARATEPE İLE SABAH NAMAZINDA CEMATLE BULUŞTU

31.10.2014 - 12:09 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN KARA MÜFTÜ KARATEPE İLE SABAH NAMAZINDA CEMATLE BULUŞTU

Kilis Belediyesi ev sahipliğinde İl Müftülüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen “Cuma Günü Sabah Namazında Buluşalım” programı bu hafta Belediye Başkanı Hasan Kara ile İl Müftüsü Mustafa Karatepe’nin katılımıyla Hacı Ömer Faruk Kayabaş Camii’nde gerçekleştirildi.
Program 04.30 da Hatm-i Şerif ile başlarken, akabinde sabah namazı kılındı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından dualar edildi.
İmamlar tarafından ilahiler okundu. İl Müftüsü Mustafa Karatepe namaz sonrası bir konuşma yaparak, günün en bereketli zaman diliminde bu güzel mabette bir araya gelmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İl Müftüsü Karatepe, “Öncelikle ev sahipliği yaptığı için Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’ya teşekkür ediyorum. Cemaatin kaynaşmasına vesile olacak bu programlar her hafta Cuma günü Sabah namazında yapılacak. Her hafta farklı bir camimizde bu programı sürdüreceğiz. İnşallah kadın erkek, çoluk çocuk herkesi camiye bekliyoruz” dedi.
Sabah namazı sonrası caminin alt bölümünde bulunan Kur’an Kursu’nda namaza gelen cemaate çorba ikram edildi. Camii cemaati yapılan programdan oldukça memnun olduğu gözlenirken, böyle programlara ihtiyaç duyulduğunu ifade eden camii cemaati emeği geçen herkese teşekkür etti.