Muğla BAŞKAN KOCADON CHP’LİLERLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN KOCADON CHP’LİLERLE BAYRAMLAŞTI

30.07.2014 - 14:29 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN KOCADON CHP’LİLERLE BAYRAMLAŞTI

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Cumhuriyet Halk Partisi üyeleriyle bayramlaştı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Kocadon’un yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Muğla Barosu Başkanı Av. Mustafa İlker Gürkan, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları, CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolları ve birçok vatandaş katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İranlı bir sosyoloğun İran’ın geçmişiyle ilgili bir konuşmasından alıntı yaparak; “Siz İran’ın bu dönüşümünü bir türlü göremediniz” diyen bir gazeteciye ‘Her gün baktığınız ağacın ne kadar büyüdüğünü fark edemezsiniz.’ demiştir” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Türkiye’nin ne kadar tehlikeli bir süreçten geçtiğini görmek tabii ki mümkün değildir. Basının, medyanın prangalandığı, insanların kendisini özgürce ifade edemediği bir ortamda bütün olup bitenleri görmeniz mümkün değildir. 10 Ağustos’ta sadece bizler değil, bizim çevremizde, çeşitli sebeplerle farklı siyasi partilere oy vermiş bütün yurttaşlarımızın, Türkiye’nin geleceği için, çocuklarının geleceği için yapacakları bir tek şey var; 10 Ağustos’ta gidecek Ekmeleddin Bey’e oy verecek ve Türkiye bir nefes alacak. Bu vesileyle tekrar hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bütün Türk kadınlarına da gülmek yakışacak ve hep beraber güleceğiz”
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin’e konuşmasının sonunda Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Toplumsal Eğitim ve Gelişim Derneği tarafından çiçek verildi.