Mersin Başkan Kocamaz personel ile bayramlaştı

Başkan Kocamaz personel ile bayramlaştı

25.07.2014 - 12:20 | Son Güncellenme:

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Kocamaz personel ile bayramlaştı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediye personeli ile bayramlaştı.
Araya hafta sonu tatilinin girmesi nedeniyle personelle bugün bayramlaşan Başkan Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor Kompleksi, MESKİ, Taş Bina ve Makine İkmal Tesisleri’nde görev yapan personelleri ziyaret ederek bayramlaştı. Personeli ile yaptığı sohbette, belediyede görev yapan en alt kademeden en üst kademeye kadar tüm personelin, Mersin ve Mersin halkı için hizmet ettiğini belirten Kocamaz, “Sizlerle el ele vererek, bu güzel kentin güzel insanlarına en iyi şekilde hizmet edeceğimize inanıyorum. Bu inançla yola çıktık ve Allah’ın izniyle de bu yolda sağlam ve emin adımlarla yürüyoruz. Görevlerinizde göstereceğiniz üstün performansa inancımın tam olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi.
Daha sonra bütün personel ile tek tek bayramlaşan Kocamaz, “Ailelerinizle, çocuklarınızla ve sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Her gününüzün bayram sevinci ve neşesi içerisinde geçmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum" diye konuştu.
Mersin halkının da Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutladığını dile getiren Kocamaz, “Bütün amacımız ve çabamız, Mersinlilerin yaşamaktan zevk alacakları ve mutlu olacakları bir kent yaratmak. Bunu gerçekleştirecek bilgi birikimine ve potansiyele sahibiz. Önümüzdeki 5 yıl Allah’ın izniyle Mersin’in sıçrama yapacağı, atağa kalkacağı ve tam anlamıyla bir büyük şehir olacağı yılların başlangıcı olacak. Elbette bu değişim ve gelişimin temellerini atarken en büyük gücü, her zaman olduğu gibi Mersin halkından alacağız" şeklinde konuştu.