İzmir Başkan Kocaoğlu'ndan Kongre Açıklaması

Başkan Kocaoğlu'ndan Kongre Açıklaması

29.12.2017 - 15:48 | Son Güncellenme:

.

Başkan Kocaoğlundan Kongre Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak seçimi öncesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Biz bütün arkadaşlarımızla görüşerek aday profili üzerinde uzlaştık ve görevimizi tamamladık" dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı seçimi öncesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aziz Kocaoğlu şu açıklamayı yaptı:
“Kamuoyunun yakından bildiği gibi, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı seçimine uzlaşmayla girmemiz ve iktidara giden yolda kol kola ilerleyebilmemiz için bir süredir yoğun bir görüşme trafiği yaşadık. Parti meclisi üyelerimiz, milletvekillerimiz, yüksek disiplin kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, Cumhuriyet Halk Partisinin aydınlık yüzüne yakışan, çalışkan, bilgili ve vizyon sahibi bir adayın etrafında kenetlenmemiz gerektiği konusunda ortak kanı oluştu. Bu da Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisine gönül verenler açısından memnuniyet verici bir durum. Görüşmelerimiz çok verimli geçti. İlçe başkanlarımız da toplantılar yaparak doğal ve haklı olarak sürece müdahil oldular. Biz bütün arkadaşlarımızla görüşerek aday profili üzerinde uzlaştık ve görevimizi tamamladık. Birlik beraberlik içinde hareket edebileceğimizi ve konsensus sağlayabileceğimizi gördük. Sürece katkı koyan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bundan sonrası CHP il delegelerinin takdiri ve özgür iradesine kalmıştır.”