Erzurum Başkan Korkut'a Berlin Teşkilatından Plaket

Başkan Korkut'a Berlin Teşkilatından Plaket

12.07.2017 - 11:38 | Son Güncellenme:

.

Başkan Korkuta Berlin Teşkilatından Plaket

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut’a, AK Parti Berlin Seçim Koordinasyonu tarafından plaket verildi. Ak Pati Berlin Seçim Koordinasyon Merkezi koordinatörü İsmail Pala, her yıl geldiği Erzurum’da karşılaştığı güzel projeler için teşekkür ederken "Başkanımızın yaptığı çalışmalara teşekkür etmek istedim" dedi.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un yaptığı projeler ve kentsel dönüşüm çalışmalarına Almanya’nın Berlin kenti Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinden plaket geldi. Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyaret eden Seçim Koordinatörü İsmail Pala, her yıl gördüğü değişim için teşekkür etmek için ziyarette bulunduğunu söyledi. İsmail Pala, "Berlin Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde koordinatör olarak görev yapıyorum. Her yıl memleketime geliyorum ve her yıl Ali Korkut beyin yeni çalışmalarıyla karşılaşıyorum. Güzel çalışmalar için teşekkür etmek istedim. Bu plaket yapılan hizmetin taktiridir" dedi.
Ali Korkut, İsmail Pala’nın ince düşüncesine teşekkür ederken, Berlin’de yaptığı seçim çalışmalarında başarı dileklerini bildirdi. Ali Korkut, "Hizmet bizim görevimiz, ne kadar iyi çalışır, iyi hizmet yapabilirsek insanlarımızın da taktir veya sevgisini kazanıyoruz. Bu güzel düşünceler bizim görevimizi iyi yaptığımızın göstergesi olması bakımından önemli" şeklinde konuştu.