Kütahya Başkan Saraçoğlu Engellilerle Bir Araya Geldi

Başkan Saraçoğlu Engellilerle Bir Araya Geldi

16.10.2018 - 17:47 | Son Güncellenme:

.

Başkan Saraçoğlu Engellilerle Bir Araya Geldi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü etkinlikleri kapsamında görme engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmayı sürdürdüklerini söyledi.

Engelli vatandaşların sıkıntılarını ortadan kaldırmak adına çalışmalarına devam ettiklerini belirten Saraçoğlu, şunları kaydetti:

"Bizler Kütahya Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek, onlar için yaşam alanları oluşturmak, caddelerde, sokaklarda hayatın her alanında, rahat bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini istiyoruz. Dernek başkanlarımız ile sürekli etkileşim halindeyiz. Şu an itibarıyla Kütahya'daki tüm derneklerimiz kendi imkanlarıyla farklı bürolarda da faaliyetlerini sürdürüyorlar, ya da belediyemizin belli bir bölümünde hizmet etmeye devam ediyorlar. Sosyal yaşamda yaptığımız düzenlemeleri engelli vatandaşlarımızı baz alarak yapıyoruz. Onların daha rahat yürüyebileceği kaldırımları, onların düşüncelerini alarak yapıyoruz."

Haberin Devamı

Engelliler için hazırlamış oldukları proje kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi projesini de en kısa sürede hayata geçireceklerini ifade eden Saraçoğlu, her alanda olduğu gibi engelliler için yapılacak çalışmalar konusunda da sanayici ve iş adamlarından destek istediğini sözlerine ekledi.

Etkinlik, destek veren hayırseverlere plaket sunma, ikramlar ve müzik dinletisi ile sona erdi.