Kütahya Başkan Saraoğlu'na Anlamlı Hediye

Başkan Saraoğlu'na Anlamlı Hediye

06.12.2016 - 12:53 | Son Güncellenme:

.

Başkan Saraoğluna Anlamlı Hediye

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na Ayyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören engelli çocuklar tarafından teşekkür ziyareti yapılarak çiçek ve resim hediye edildi.
Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret eden engelli çocuklar ve aileleri, göreve geldiği günden buyana kendilerinin her zaman yanında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
Ziyarete, Ayyüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ramazan Tuna, öğretmenler ve merkezde eğitim gören Salim Can Evkuran, Özay Alkan, Erkan Küçük, Mehmet Gümüşay, Asiye Alataş, Zeynep Şengül, Ahmet Çulhacıoğlu, İbrahim Kaplan ve aileleri katıldı.
Ziyaretten büyük memnuniyeti duyduğunu söyleyen Başkan Saraoğlu; “Gediz Belediyesi olarak her zaman engelliler ve ailelerinin yanındayız. Unutmayalım ki hepimiz engelli adayıyız. Biz toplumun bütün kesimlerine hizmet verebilmek için çaba gösteriyoruz. Çocuklar, sadece bir gün değil bütün günler sizin, sizler toplumumuzun bir parçası, bizlerin ise gözbebeğisiniz” dedi.
Ziyaretin sonunda Salim Can Evkuran kendi yaptığı resmi, Erkan Küçük ise Başkan Saraoğlu’na her zaman yanlarında olduğu için çiçek takdim ederek teşekkür etti.(MA-EFE)