Ankara BAŞKAN TİRYAKİ “HAYIRLI YOLCULUKLAR” DİLEDİ

BAŞKAN TİRYAKİ “HAYIRLI YOLCULUKLAR” DİLEDİ

27.05.2015 - 14:45 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN TİRYAKİ “HAYIRLI YOLCULUKLAR” DİLEDİ

Altındağ Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezileri aralıksız devam ediyor. Başkan Veysel Tiryaki tarafından uğurlanan Altındağlılar ise ayrı bir mutluluk yaşıyor.
Karapürçek-1 ve Karapürçek-2 Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyeleri, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından 3 gün sürecek İstanbul-Edirne gezisine uğurlandı. Başkan Tiryaki, dün gece geç saatlerde geziye katılan kadınlara “hayırlı yolculuklar” diledi. Altındağlı kadınlar ise Başkan Tiryaki ile helalleşerek İstanbul ve Edirne’nin yolunu tuttu.
Başkan Tiryaki, “Bu geziler zihinlerin aydınlanmasında büyük rol oynuyor” dedi. Kültür gezileri kapsamındaki yerlerin özenle seçildiğine dikkati çeken Başkan Tiryaki, Edirne, Çanakkale, İstanbul, Konya, Mardin ve Şanlıurfa gibi şehirlerin tarihsel açıdan önem taşıdığını hatırlattı. Başkan Tiryaki, Altındağlı vatandaşların bu geziler sayesinde tarihle ve kültürle buluşarak daha bilinçli bir hale geldiğinin de altını çizdi. 28 Mayıs itibariyle Hacı-Bektaş gezilerine de başlayacaklarının müjdesini veren Başkan Tiryaki, bu gezilerin yaşam boyu eğitim projesinin bir parçası olduğuna dikkat çekti.