Samsun BAŞKAN TUTU, TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN TUTU, TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

27.08.2015 - 20:53 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN TUTU, TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, "PTT 1. Lig’deki Samsunspor-Adana Demirspor maçı en çok seyircili oynanan müsabaka oldu. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürüyor. Hafif sakatlığı bulunan Ekigho takımdan ayrı düz koşu yaparken, takımdaki oyuncuların neşeli oldukları gözlendi. Düz koşu ile başlayan idman daha sonra 5’e 2 top çalışması ve taktik idmanı ile devam etti.
Saha kenarında takımının idmanını izleyen Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, taraftara teşekkür etti. Tutu, "Ben Samsunspor Kulübü Başkanı olarak bir kere daha taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’nin gönlünde yine taht kurdular. Kulübümüze ciddi olarak ekonomik anlamda katkı sağlamaya devam ediyorlar. Herhalde sıralamada PTT 1. Lig’deki Samsunspor-Adana Demirspor maçı en çok seyircili oynanan maçı oldu. Onun dışında yaptıkları koreografi müthişti. Tüm Türkiye açısından çok güzel bir koreografi yaptılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz bir aileyiz. Aile bir arada oldukça başarılı olabiliyor. Bizde bugün burada güçlü isek ve ayakta durabiliyorsak birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz içindir" dedi.
"KULÜBÜMÜZÜN SORUNLARI VAR AMA..."
’Hep beraber el ele verip bu tempoda devam etmemiz gerekiyor’ diyen Tutu, "Kulübümüzün sorunları tabii ki var ama elimizden geldiği kadarıyla çözmeye çaba sarf ediyoruz. Kulübümüzü kimseye mahcup etmeden, fakir edebiyatı yapmadan düzgün bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Kulübümüze destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
"HEDEFİMİZDEN KOPMAMAMIZ GEREKİYOR"
Hafta sonu deplasmanda yapacakları Karşıyaka maçına da değinen Başkan Tutu, “Karşıyaka maçı da bu ligdeki 34 maçtan bir tanesidir. Futbolda 3 tane sonuç var. Ama hiçbir zaman hedefimizden kopmamamız gerekiyor. Tabii ki başarı herkesin isteğidir. Samsunspor her zaman hedefi olan bir takımdır. İnşallah Karşıyaka maçından bizim çocuklarımızın iyi bir sonuçla dönerler" diye konuştu.