Ege Başkan Uğur kanunu

Başkan Uğur kanunu

17.06.2017 - 05:00 | Son Güncellenme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesirspor’un 3 Temmuz’da yapılacak kongresi öncesi takıma sahip çıktı. “Yönetemiyorsan gideceksin” diyen Uğur, transfer yasağını kaldıracaklarını ve takımı şirketleştirebileceklerini müjdeledi

Başkan Uğur kanunu

Balıkesirspor’un 3 Temmuz’daki kongresi öncesi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, açıklamalarda bulundu. Başkan Uğur, Bal-Kes’in kongresine gideceğini belirtti, “FIFA’nın transfer yasağını kaldıracağız. Takımı şirketleştirip, hak ettiği yere getireceğiz. Balıkesir’in iki güzide takımı var. Bandırma maalesef 1 puanla küme düştü. Balıkesirspor’da ortalarda dolaşıyor” dedi. Geçen hafta Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi’yi çağırdığını belirten Uğur, şöyle devam etti:

700 bin TL ödeme

“’Bu işi yapamayacağız’ dediler. Ben Edip Uğur olarak yapacağım. Biz işi iyi yaparız; çünkü bilen, doğru adamlarla yaparız. En son sponsor bulduk ve Glumac, Doğa, Vukovic, Tadic’in paralarını ödedik. Kimseye tek laf söylemedik. Futbolcular gidiyordu, 700 bin lira ödedik. 3 Temmuz’da kongre varmış. ‘Gelin verin anahtarları’ dedim, bu iş nasıl yapılacaksa, belli bir gelir seviyesine getirip yaşatacağız. Ben icraat adamıyım, icraat yaparım.”

Haberin Devamı

‘Bu sefer karışacağım’

Başkan Uğur, “Bugüne kadar her türlü desteği verdik, hiç karışmadık. Bu sefer karışırız. Hayatımda hiç Balıkesirspor’un kongresine gitmedim. Bu sefer kongreye de gideceğim, aday benim. Biz koyduğumuz zaman, vücudumuzu koyuyoruz. FIFA yazısını da aldım. Bu yasak kalkar, kimse merak etmesin. İşin içinde olacağım. Şirket gerekiyorsa, şirket yapacağız” dedi.