Ankara Başkan Yaşar, Ankaragücü Taraftarlarını Yalnız Bırakmadı

Başkan Yaşar, Ankaragücü Taraftarlarını Yalnız Bırakmadı

06.03.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

.

Başkan Yaşar, Ankaragücü Taraftarlarını Yalnız Bırakmadı

Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü, rakibi Sarıyer’i 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.19 Mayıs Stadı’nda oynanan maçı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’da izledi. 20 bin kişinin takip ettiği maçı tribünden izleyen Yaşar’a Ankaragücü taraftarı yoğun ilgi gösterdi.
Ankaragücü atkısını takarak maçı izledi
Kritik mücadele öncesi MKE Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ve Yenimahalle Beleyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal ile birlikte izleyen Yaşar, Ankaragücü atkısını da takarak, başarılı bir performans sergileyen takıma destek verdi. Tribünlerin dolu olduğu maçta taraftarların sevgi gösterisine karşılık veren Yaşar, "Ankaragücü bugün bir kez daha Ankara’nın değeri olduğunu göstermiştir. Ankaralılarda Ankaragücü’ne sahip çıktığını tüm Türkiye’ye bildirmiştir" dedi.
Şampiyonluğa az kaldı
Ankaragücü’ne galibiyeti getiren golleri 33’üncü dakikada Ömer Bozan ve 75’inci dakikada Erhan Şentürk attı. Gollerle birlikte tribünlerde büyük bir coşku meydana gelirken, Yaşar da tribünlerin coşkusuna ortak oldu. 25’inci haftadaki kritik mücadelen galip gelen Ankaragücü, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış odu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankaragücü’nün bu sene şampiyonluğa emin adımlarla yürüdüğünü ifade ederek, "Ankaragücü büyük sıkıntıların ardından bugünlere geldi. Birlik ve beraberlik içindeki tribünleri görünce duygulanmamak elde değil" dedi. Yıllardır Ankaragücü’nün hak etmediği yerlerde olduğunu belirten Yaşar, "Ankaragücü gerek camia olarak gerek taraftar olarak hak etmediği olaylara maruz kaldı. Ama bu sezon ortaya çıkan sinerji ve tablo doğru yolda ilerlendiğini gösteriyor. Umarım sezon sonunda Ankaragücü başarıya ulaşır ve kısa zamanda Süper Lig’de boy gösterir" diye konuştu.