Balıkesir Başkan Yılmaz Engelliler İle Buluştu

Başkan Yılmaz Engelliler İle Buluştu

05.12.2017 - 15:13 | Son Güncellenme:

.

Başkan Yılmaz Engelliler İle Buluştu

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin düzenlediği etkinlikte engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.
Karesi Kent Konseyinin düzenlediği etkinliğe engelli vatandaşlar aileleri ile birlikte katıldı. Karesi Kent Konseyi, Türkiye Sakatlar Derneği, Engelsiz Güçler Gençlik ve Spor Derneği, Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği üyeleri ve ailelerinin katıldığı programda engellilerin mutluluk ve eğlencelerine ortak olan Başkan Yılmaz, "Bugün sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Karesi Belediyesi olarak ne zaman isterseniz, ne zaman ihtiyaç duyarsanız biz yanındayız. Ben ve ekibim Karesi’yi engelli dostu bir şehir yapmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
Karesi İlçesinde bulunan engelli derneklerinin Karesi Kent Konseyi Engelli Meclisi çatısı altında bir araya gelerek uyumlu ve verimli bir şekilde çalışmalar yaptığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, engellilerin sorunlarının giderilmesinde emek harcayan dernek başkanları ve engelli ailelerine teşekkür etti.
Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu, Engelsiz Güçler Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Halil Özcan ile Balıkesir Görme Engelliler Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Akif Ergün, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı’ya yapılan etkinlik için teşekkür ettiler.