Samsun Başkan Yılmaz Havza'da Muhtarlarla Buluştu

Başkan Yılmaz Havza'da Muhtarlarla Buluştu

03.01.2018 - 18:21 | Son Güncellenme:

.

Başkan Yılmaz Havzada Muhtarlarla Buluştu

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza'da muhtarlarla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Yılmaz, ilçedeki özel bir tesiste gerçekleştirilen programda, birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Birlikte olunduğu sürece yapılamayacak bir iş olmadığını vurgulayan Yılmaz, "Birlik ve beraberliğin olmadığı ülkelerin halini görüyoruz. Herkesin isteği, kendisi için önemli. Bizler sizlerin talep ve önerilerinizi önemsiyor ve yerine getirilmesi için elimizden geldiğince çalışıyoruz. 2018 yılının da kazasız belasız geçmesini temenni ederim." diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de ilçede yapılan çalışmaları anlatarak, "Önceliğimiz kırsal mahallelerimiz. Kırsal mahallelerimize hizmetlerimizi Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli şekilde yürütüyoruz. İnşallah hizmetlerimiz bütün mahallelerimize ulaşacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar da programın amacının birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu anlatarak, "Bizlere hizmet için gece gündüz çalışan başkanımızı ilçemizde misafir etmek istedik. Sağ olsun, o da bizleri kırmayarak davetimize icabet etti." dedi.

Yılmaz, daha sonra muhtarlarının taleplerini dinledi.

Programa Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir ile Büyükşehir Belediyesi daire başkanları katıldı.