Ege Başkanlardan stat zirvesi

Başkanlardan stat zirvesi

25.02.2017 - 03:33 | Son Güncellenme:

Göztepe ve KSK’nin stat ihalesinin Mart ayında yapılacağının müjdesinin ardından Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Karşıyaka başkanı Mutlu Altuğ bir araya geldi ve birlik mesajı verdi.

Başkanlardan stat zirvesi

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, yapılacak stadyumlar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için buluştular.

‘Destek bekliyoruz’

TOKİ'nin stadyumlar için süreci başlattığını hatırlatan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, "Mart ayının 27 ve 31'inde her iki takımın da stadyumu ile ilgili süreç başlayacak. Tüm İzmir'in desteğini bekliyoruz. Göztepe ve Karşıyaka statlarının bitmesi her iki kulüp için de çok önemli. Bunlar İzmir için çok önemli gelişmeler" dedi. Göztepe ile Karşıyaka'nın layık olduğu yerler şu an bulundukları yerlerin çok daha ötesindedir. Bu rekabeti de kullanarak Süper Lig'de sadece İzmir şehrinin değil tüm Türkiye'nin derbisi olacak maçları oynamak ve bu yolda birbirimizi desteklemek istiyoruz" dedi. İhale tarihinin belli olmasından mutlu olduklarını söyleyen Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ ise "45 gün içerisinde bu süreç tamamlanacak. Burada altı çizilmesi gereken mevzu; sahada rakip olan Türkiye'nin iki büyük camiasının, stat konusunda bir araya gelip omuz omuza vererek fikir birliğine varmasıdır. Mehmet Başkan ile konuştuk, bu dakikadan sonra statların önünün kapatılmaması için ne gerekiyorsa yapılacak" dedi.