Ankara Başkentte Uyuşturucu Operasyonu

Başkentte Uyuşturucu Operasyonu

15.08.2017 - 14:05 | Son Güncellenme:

Ankara'da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda, doğu illerinden şehre getirilip piyasaya sürülmek istenildiği belirlenen 15 kilo 944 gram esrar ele geçirildi

Başkentte Uyuşturucu Operasyonu

ANKARA (AA) - Ankara'da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek istenildiği belirlenen 15 kilo 944 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili üç şüpheli gözaltına alındı.

Haberin Devamı

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı ve kullanımını önlemeye yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Doğu illerinden getirilen yüklü miktardaki uyuşturucu maddenin piyasaya sürüleceği tespit edildi.

Harekete geçen ekipler 12 Ağustos'ta Yenimahalle ilçesindeki bir eve düzenledikleri operasyonda 5 parça halinde toplam 15 kilo 944 gram esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili olarak D.T, M.A. ve İ.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliye ye sevk edildi. Firari olan şüpheliler İ.G. ve S.Ö.’nün yakalanmalarına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi.