Giresun Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

13.05.2017 - 20:36 | Son Güncellenme:

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic: "Başarılı bir sezon geçirdik" Banvit Başantrenörü Filipovski : "Play off'larda da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız"

Basketbolda Maçın Ardından

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında Banvit'e 88-77 mağlup olan Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, başarılı bir sezon geçirdiklerini belirtti.

Haberin Devamı

Trifunovic, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, ligdeki konumları nedeniyle Banvit ile oynanan maçın sonucunun kendileri için çok da önemli olmadığını söyledi.

Oyuncularının sezon boyunca ellerinden gelenin en iyisini yaptığını vurgulayan Trifunovic, "Bu son maçımızdı. Çok analiz etmemize gerek yok. Maç sonucu çok da önemli değildi bizim için." dedi.

Bu maçta özellikle Türk oyunculara şans verdiğini anlatan Trifunovic, "İyi durumda olduğumuz için Türk oyunculara daha çok şans verdim. Herkese çok teşekkür ediyorum, yönetime ve oyuncularıma. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Başarılı bir sezon geçirdik." diye konuştu.

- Banvit cephesi

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski ise çok iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Öncelikle oyunculara, teknik ekibe ve kulüp organizasyonuna teşekkür eden Filipovski, "Sezonu 21 galibiyetle tamamladık. Bugün de ciddi konsantre olarak oynadık. Şu anda takımdaki herkes sağlıklı. Play off'larda da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.