Sakarya Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

25.05.2018 - 20:28 | Son Güncellenme:

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Selçuk Ernak: "Gerçekten saha içi, saha dışında büyük zorluklara göğüs gererek, karakter ve kalite göstererek başımız dik şekilde sezonu bitirdik" Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic: "Oyuncularım çok iyi maç çıkardı. Sakarya takımını da tebrik etmek istiyorum çünkü şu ana kadar bütün sezonu çok iyi oynadılar"

Basketbolda Maçın Ardından

SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off serisi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe Doğuş'a 77-54 mağlup olan Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Selçuk Ernak, sezonu başları dik bir şekilde tamamladıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ernak, yarı finale yükselen Fenerbahçe Doğuş takımını tebrik etti.

Oyuncularına teşekkür eden Ernak, "Gerçekten saha içi, saha dışında büyük zorluklara göğüs gererek, karakter ve kalite göstererek başımız dik şekilde sezonu bitirdik. Onlarla gurur duyuyorum. Her sene üstüne biraz daha iyi şeyler koyarak, Sakarya'nın şu anda çok sevdiğini düşündüğüm basketbolu biraz daha ileri götürmek istiyoruz." diye konuştu.

Ernak, Sakarya'yı basketbol şehri yapmak istediklerini vurgulayarak, bunun için kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür etti.

- Obradovic: "Oyuncularım çok iyi maç çıkardı"

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında çok iyi maç çıkardıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Play-off döneminde konsantre olmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Obradovic, "Oyuncularım çok iyi maç çıkardı. Sakarya takımını da tebrik etmek istiyorum, çünkü şu ana kadar bütün sezonu çok iyi oynadılar. Her zaman gözlemlediğimiz bütün maçları ciddi oynadılar ve hep maçın içinde kaldılar, kalmaya çalıştılar. Tekrar bu güzel atmosfer için iki takım taraftarını tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yazarlar