Ege Batıanadolu Central Hospital yenilendi

Batıanadolu Central Hospital yenilendi

30.03.2017 - 03:49 | Son Güncellenme:

Bayraklı’da sağlık hizmeti veren Central Hospital, medikal altyapısını yeniledi, ileri teknoloji cihazlarla donattı, güçlü hekim kadrosuyla halka hizmeti sürdürüyor.

Batıanadolu Central Hospital yenilendi

Batıanadolu Sağlık ve Eğitim Kurumları(BASEK) Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, “Batı Anadolu Sağlık Kurumları, İzmir’in merkezi konumunda olan Bayraklı, Mersinli ve Mavişehir’de herkesin kolayca ulaşabileceği yerlerde halkımıza kesintisiz hizmet sunmakta. Central Hospital ve Batıanadolu Tıp merkezlerimiz, SGK; özel sigorta ve bankalar, TBMM tüm dernek ve kamu kurumlarıyla anlaşmalı. Koşulsuz sağlık hizmeti ve maksimum hasta memnuniyeti anlayışına sahibiz. İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta halkımızın hep yanındayız” dedi.

Haberin Devamı

Her yere yakın

Gürbüz, Central Hospital’ın her yere yakın olduğunu belirterek şunları söyledi: “Son 1-2 yılda sağlık ve otelcilik hizmetlerinde konfor ve teknoloji geliştirici çok önemli yatırım yaptık. Hastalarımız denize nazır körfez manzarasına hakim odalarında daha çabuk iyileşiyor. Doktorundan hemşiresine, hastaneniz güler yüzlü personelle moral ve motivasyonları artıyor” dedi.

Geçen hafta Japonya’dan ithal ettikleri, ileri teknolojili kalp anjiyo görüntüleme sistemini 15 gün sonra hizmetesokacaklarını kaydeden Gürbüz, “SGK’lı hastalar, ek ücnret ödemeden son teknoloji sistemden yararlanabilecek. Tüm hastanede gerekli yenilemeyi yaptık. Doktor kadromuzu güçlendirdik. Akademik kadromuzda profesör ve doçentlerin sayısı arttı. İzmir’in merkezinde Central Hospital ve Mersinli Batıanadolu Cerrahi Tıp Merkezi ile Mavişehir’in merkezindeki Mavişehir Batı Anadolu Tıp Merkezi’nin birbiriyle dijital entegrasyonu mevcut. Yani, bir kurumumuza gelen hastayı, aynı anda diğer kurumlarımızdaki doktorlar da değerlendirebiliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Taşeronlar zarar veriyor

Özer Gürbüz, sağlık sisteminde bulunan sağlık taşeronlarının sisteme ciddi zarar verdiğini belirtti. Gürbüz, sağlık eğitimi almayan kişilerin, sistemdeki boşluklardan dolayı sektöre sızdığını, sağlık taşeronlarının oluştuğunu sözlerine ekledi.