Batman Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü 2. Ligde Mücadele Edecek

Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü 2. Ligde Mücadele Edecek

19.10.2017 - 10:46 | Son Güncellenme:

.

Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü 2. Ligde Mücadele Edecek

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 28 Ekim’de başlayacak Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi’nde yer almaya hak kazandı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımda moral ve motivasyon en yüksek tutuluyor.
Yeni sezonuna Batman Belediyesi ve TÜPRAŞ desteği ile Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ismi girecek olan kulüp, bu yıl ismiyle 2. Lig’de Batman’ı temsil edecek. Geçtiğimiz sezon Antalya’da yapılan Bölgesel Lig Play-off müsabakalarında bir üst lige çıkma şansını kıl payı kaçıran kulüp, üst lige çıkan bir takımın ligden çekilmesiyle Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi’nde yer almaya hak kazandı. Geride bıraktığı 10 başarılı sezon boyunca her zaman üst sırada yer alan kulüp, yeni katılan sporcuları da tekerlekli sandalye basketbol camiasına kazandırmayı hedefliyor.
Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, “Batmanımızı Türkiye arenasında temsil edeceğimizden ve sorumluluğumuzun artığının farkındayız. Bizlere maddi ve manevi destek sunanların desteğini boşa çıkarmadık. 2017-2018 sezonunda Batman Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ismi ile ligde yer alacağız" dedi.