Teknoloji Battlefield 1 Dizi Olabilir

Battlefield 1 Dizi Olabilir

12.07.2016 - 14:59 | Son Güncellenme:

Bir çok oyunun film uyarlamasının çok başarılı olmadığı ortada ancak Battlefield 1 ile beraber farklı bir şeyler görebiliriz.

Battlefield 1 Dizi Olabilir

Battlefield 1 bir ilki gerçekleştirerek televizyon dizisi olabilir. Paramount Television tarafından yapılan açıklamaya göre EA’nin çok oyunculu oyunu Battlefield’ı bir dizi haline getirmek için haklarını almaya çalışıyor. Anonymous Content isimli prodüksiyon firması ile anlaşılacak ve Spotlight’ın prodüktörü Michael Sugar ve Ashley Zalta projenin yönetici prodüktörü olacak.

Haberin Devamı
Çok Başarılı Bir Seri

2002 yılında Battlefield 1942 piyasaya çıktığı günden beri Battlefield serisi inanılmaz bir başarı yakaladı. Ancak televizyon programının nasıl olacağı hakkında büyük soru işaretleri bulunuyor. Çünkü daha önce görülmüş bir şey değil. Oyun serisi yıllar içerisinde geliştikçe konu İkinci Dünya Savaşı’ndan daha kurgusal olaylara yönelmeye başladı. Savaş alanından Hardline ile ayrılan seri biraz hırsız polise yöneldi ancak bu konuda başarılı olamadı. Şimdi Battlefield 1 ile beraber seri Birinci Dünya Savaşı’na geri döndü. Bu da aslında cesurca bir karar çünkü daha önce Birinci Dünya Savaşı’nda yer alan bir oyun görmedik.

Yönetici prodüktör Michael Sugar televizyon dizinin başarılı olacağını inandıklarını belirtti. Oyunun inanılmaz bir hayran kitlesi var. Bu yüzden çıkacak olan sonucu herkes bekliyor. Diğer taraftan yine bir oyun adaptasyonu olan Warcraft hayran kitlesi tarafından çok beğenildi. Yine Lara Croft’un üçüncü filmi yolda. Assassin’s Creed çekildi. King Llane yine başarılı oldu. Ancak bir çok yapım beklenen başarıyı yakalayamadı.