Teknoloji Battlefield 1 Resmi Olarak Duyuruldu

Battlefield 1 Resmi Olarak Duyuruldu

07.05.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

Battlefield serisinin yepyeni oyunu; Battlefield 1 karşımızda ve kronolojik olarak seriyi sıralayacak olursak bu oyuna serinin ilk oyunu diyebiliriz.

Battlefield 1 Resmi Olarak Duyuruldu

Electronic Arts tarafından bugün resmi duyurusu yapılan oyunun lk videosu Twitch üzerinden yapılan yayında gösterildi. 2002 yılında çıkan Battlefield 1942 ikinci dünya savaşında geçiyordu. Bu oyun ise bizi daha eski bir savaşa götürüyor.

Haberin Devamı
Oyun Birinci Dünya Savaşı’nda Geçiyor

İlginç olan bir şey ise oyunun ana rakibi Activision’ın geliştirdiği Call of Duty serisi sürekli geleceğe doğru ilerliyor. Geliştirilmiş teknolojik askerler, nanoteknoloji ürünü eksoskeletonlar ile biraz biraz Halo serisine yaklaşıyor olabiliriz. Diğer taraftan EA bu yeni oyun ile beraber zamanda geriye gitti hatta daha önce olduğundan daha geriye. Kafa karıştırıcı bir ismi ve görece muhafazakar bir FPS türü gibi gözükse bile oyun popüler seride yön değiştirecek gibi duruyor.

Battlefield: Hardline’da Performansınızı Katlayın! Battlefield 1 Hakkında Bildiklerimiz

2002 yılında çıkan 1942 dönemin en iyi İkinci Dünya Savaşı oyunlarından biriydi diyebiliriz. Şimdi ise modern çağın ilk büyük savaşına gidiyoruz. Oyun piyasaya 21 Ekim 2016 tarihinde piyasaya çıkacak. Serinin diğer oyunları gibi bu oyunda standart bir şekilde son baharda gelecek. Bir tek Hardline başka bir tarihe ertelenmişti. Call of Duty: Infinite Warfare ile büyük bir yarış olacağa benziyor. Oyunda tek kişilik hikaye modu da yer alacak. Serinin 3. ve 4. oyunlarında da hikaye modu vardı ancak çok kısa olması oyuncular tarafından memnuniyetsiz bir şekilde karşılanmıştı.

Oyuncular İçin En İyi SSD Hangisi?