Siyaset Baykal’dan mesaj var

Baykal’dan mesaj var

15.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yaşadığı sağlık sorununun ardından ilk kez fotoğraf verdi. Baykal’ın sağlık durumunun iyi olduğu, fizik tedavisine devam edildiği bildirildi.

Baykal’dan mesaj var

Baykal, 16 Ekim 2017’de Fransa’ndan dönerken rahatsızlanması üzerine yoğun bakıma alınmış, Ankara İbn-i Sina Hastanesi’nde 7 hafta tedavi görmüştü. Baykal, 5 Aralık 2017’de fizik tedavi için ambulans uçakla Almanya’nın Münih kentindeki, “Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau” hastanesine sevk edilmiş, burada da uzun süre tedavi görmüştü. 21 Mart 2018’de Ankara’ya dönen Baykal’ın tedavisine Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediliyor.

Haberin Devamı

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, dün Baykal’ı hastanede ziyaret etmesinin ardından sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Sevinç, mesajında, “Sayın Deniz Baykal’a bayram ziyareti yaptım. Sağlığı gayet iyi. Herkesin ramazan bayramını kutluyor. 24 Haziran’da ikinci bir bayram sevinci yaşayacağımıza inandığını söyledi” dedi.

Böylece Baykal, yaklaşık 8 ay sonra ilk kez bir fotoğraf vermiş oldu. Baykal’ın sağlık durumunun iyi olduğu, fizik tedavisine de devam edildiği bildirildi.

Baykal, 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Antalya 1. sıradan milletvekili adayı olmuştu.