Gaziantep BAYRAM ÇARKI SANKO PARK’TA DÖNÜYOR

BAYRAM ÇARKI SANKO PARK’TA DÖNÜYOR

09.07.2015 - 17:22 | Son Güncellenme:

.

BAYRAM ÇARKI SANKO PARK’TA DÖNÜYOR

Bayram alışverişini Sanko Park’tan yapan ziyaretçiler, her 75 TL ve üstü harcamalarında Bayram Çarkı çevirmeye hak kazanacak.
Sanko Park Müdürü Niyazi Büyükaksu, Sanko Park Kart sahiplerine yönelik etkinliğin, 11-16 Temmuz haftasında, 10.00-18.00 saatleri arasında yapılacağını söyledi.
Büyükaksu, Bayram Çarkı Kampanyasında, mağazaların hediye çekleri, kravat, tshirt ve benzeri armağanların verileceğini kaydetti.
SANKO PARK
Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park’ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.
Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.