Manisa BAYRAM ÖNCESİ MAHALLE SAKİNLERİNİ SEVİNDİREN ÇALIŞMA

BAYRAM ÖNCESİ MAHALLE SAKİNLERİNİ SEVİNDİREN ÇALIŞMA

01.07.2016 - 17:30 | Son Güncellenme:

.

BAYRAM ÖNCESİ MAHALLE SAKİNLERİNİ SEVİNDİREN ÇALIŞMA

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlar Mahallesi Develi Sokak’ta sona yaklaşılan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
İlçe genelinde yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Turgutlar Mahallesi’ndeki bin 500 metrekarelik parke taşı döşeme çalışmalarında sona yaklaştı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ile birlikte mahalleyi ziyaret ederek Develi Sokak’taki çalışmaları yerinde inceleyerek, Güllübahçe ve Akşemsettin Sokak’ı da gezdi. Turgutlar Mahalle Muhtarı Tekin Öztürk’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde çalışan işçilerle selamlaşan Başkan Şirin, işçilerin Kandil Geceleri’ni ve Ramazan Bayramları’nı kutladı.
"İlçemizin dört bir yanındayız"
Turgutlu’nun dört bir yanına ulaşmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Şirin, söz konusu sokaklarda beklenen çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Toplamda bin 500 metrekarelik parke taşı ihtiyacının Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla giderildiğini belirten Başkan Şirin, “Turgutlar Mahallesi’nin ihtiyacı olan parke taşı döşeme çalışmalarını başlattık ve nihayet sona yaklaştık. Bayram öncesi sokaklarımızı yazın tozundan kışın çamurundan kurtarmış olduk. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.
Mahalle sakinlerinden teşekkür
İnceleme ziyaretinde mahalle sakinleriyle de bir araya gelme fırsatı bulan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, vatandaşlarla sohbet etti. Özellikle kadın ve çocukların ilgisiyle karşılanan Başkan Şirin, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Mahalle sakinleri ise çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Şirin’e teşekkür etti. Başkan da Turgutlu Belediyesi olarak yol konusundaki tüm sorunları çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını belirterek, hayırlı olmasını diledi ve tüm mahalle sakinlerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.