Kars Bayram Turizmi Sarıkamış Esnafına Bereket Getirdi

Bayram Turizmi Sarıkamış Esnafına Bereket Getirdi

13.06.2018 - 15:16 | Son Güncellenme:

SATURDER Başkanı Mir Hasan Taş: "Bayram turizm bölgemize büyük bir hareketlilik ve bereket getirdi"

Bayram Turizmi Sarıkamış Esnafına Bereket Getirdi

KARS (AA) - Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tatlı üreticilerinde ve berberlerde yoğunluk yaşanıyor.

Haberin Devamı

İlçeye bayramı geçirmek üzere gelen vatandaşlarla birlikte gelen yoğun talebi karşılayabilmek için pastahane imalathanelerinde baklava, şekerpare, kadayıf ve tulumba tatlısı gibi birçok tatlı bayram için hazırlanıyor.

Berberlerde ise çocuklar, büyükler şimdiden bayram tıraşı olmaya başladı.

Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) Başkanı Mir Hasan Taş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede bayram turizmiyle beraber yoğunluk yaşandığını söyledi.

Taş, Türkiye'nin dört bir yanından bayramı Sarıkamış'ta Kars'ta geçirmek için birçok vatandaşın geldiğini belirterek, "Bayram turizmi bölgemize büyük bir hareketlilik ve bereket getirdi. Batı illerimizden çok vatandaşımız geldi." dedi.

Haberin Devamı

Esnafların bayram dolayısıyla talepleri karşılayabilmek için yoğun çalıştığını ifade eden Taş, "Tabi burada bayram alışverişi yaptıkları için yoğunluk yaşanıyor. Esnaflarımız da bu talepleri karşılamak için çaba sarf ediyor. Vatandaşlarımızın bayramını şimdiden tebrik ediyor, esnaflarımıza da bol bereketli kazançlar diliyorum." diye konuştu.