Ekonomi Bayrama özel kredi paketleri

Bayrama özel kredi paketleri

23.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bankalar, nakit ihtiyacının arttığı bayram dönemi kampanyalarını başlattı. Kredi kampanyaları kapsamında alışveriş ve tatil planlayan tüketicilerin ihtiyaçları yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranı, 48 aya varan vade ve farklı ödeme seçenekleri ile karşılanıyor. Bankaların bayrama özel kredi paketleri şöyle sıralanıyor...

Bayrama özel  kredi paketleri

Türkiye İş Bankası: 6 Eylül’e kadar devam edecek kampanyada, 48 ay vadede günde 5 TL’ye 5 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar farklı vade ve tutarlarda kredi imkanından yararlanılabiliyor. Kampanyada 25 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlar için 7 gün 24 saat İşCep’ten hemen kredi başvurusu yapılabiliyor.

Haberin Devamı

VakıfBank: Kamu ve özel sektör çalışanları ve emekliler, uygun faiz oranlarıyla bin TL’den 90 bin TL’ye kadar “Geleneksel Bayram Kredisi” kullanabiliyor. Bankanın, Kurban Bayramı’na yeni bir otomobille girmek isteyenler için hazırladığı “Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi” ise yine uygun faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleriyle 250 bin TL’ye kadar limit imkanı sunuyor.

Akbank: 48 ay vadeye kadar yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranları ile bayram kredisi sunuyor. Banka, kampanya kapsamında kredi kullanan müşterilerine taksitlerini 2018’e kadar erteleme imkanı da sağlıyor.

Garanti Bankası: Müşteriler, yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Haberin Devamı

Yapı Kredi Bankası: 7-31 Ağustos’ta geçerli olan bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile günde 10 TL ödeyerek toplam 10 bin TL tutarında kredi kullanılabiliyor.

DenizBank: Tüketiciler, aylık yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

TEB: 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi ve 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyası bayram sonuna kadar devam edecek. Yüzde 1.19’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vadeyle bayrama özel sunulan ihtiyaç kredisine dileyen herkes başvurabiliyor. “Taşıt Kredisi Kampanyası”yla da müşteriler, yüzde 1.26’dan başlayan faiz oranlarının yanı sıra ödemeyi 3 ay erteleme avantajından yararlanabilecek.

Şekerbank: Esnaf ve işletmelere 250 bin TL’ye kadar finansman sağlıyor. 3 ay taksit erteleme imkanı ve 36 aya varan vadelerin bulunduğu kampanyada, esnaf ve işletmelerden bir yıla kadar hesap işletim ücreti, havale ve EFT ücreti alınmıyor. 8 Eylül’e kadar sürecek kampanyada bireysel müşterilerin de nakit ihtiyacı, uygun faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile 50 bin TL’ye kadar karşılanıyor.

QNB Finansbank: Müşteriler günde 15 TL’den başlayan taksitlerle 15 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor. Banka, müşterilerine ödemelere 3 ay sonra başlama fırsatı sağlıyor ve 48 aya kadar vadeli kredi kullandırıyor.

Haberin Devamı

Fibabanka: Kampanya kapsamında günde 10 TL taksitle 10.000 TL tutarlı kredi kullanılabileceği gibi farklı vade ve tutarlar ile de müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuluyor.