Ege

Ege

14.06.2018 - 00:29 | Son Güncelleme: 14.06.2018-0:30

Bayramda şeker ve çikolataya dikkat!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Tokuşoğlu, Ramazan Bayramı öncesi, çikolata ve şekere dikkat çekti.

Sitene Ekle
Doç. Dr. Tokuşoğlu, kaliteli çikolata, lokum ve ikramlık şekerlerde üzerinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı iznini belirten yazının olduğu paketli ambalajların tercih edilmesi gerektiğini ifade etti, “Kaliteli çikolata kırıldığında içi ağaç kabuğunu andırır. Kaliteli çikolata elle tutulduğunda, birkaç saniyede erimeye başlar ve bunun nedeni kakao yağının 34 derecede erimesidir. Çikolatanın hızlı erimesi kalitenin göstergesidir” dedi.  l DHA

Gezegenler güneş çevresinde ne tip bir yol izlerler?
©Copyright 2018 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
İlginizi ÇekebilirX