Cadde Bayülgen: AKP'li olmak daha iyi

Bayülgen: AKP'li olmak daha iyi

05.05.2014 - 11:29 | Son Güncellenme:

Okan Bayülgen, "AK Parti tarafından yönetiliyorsa neden muhalefete oy veriyoruz? O zaman AKP’li olmak daha iyi değil mi? Hiç olmazsa üzülmüyorsun..." dedi.

Bayülgen: AKPli olmak daha iyi

1 Mayıs gösterileri sırasında Taksim'de polislerle selfie çektirdiği için sosyal medyada omurgasız olarak yerden yere vurulan Okan Bayülgen Cumhurbaşkanlığı'na aday olsa muhalefetin göstereceği adayı geçeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Okan Bayülgen'in, Gezi olaylarının ardından eyleme destek verenlerle arası açılmıştı. Zaman zaman gezicilere yönelttiği eleştirilerden dolayı Twitter'da hedef haline gelen Bayülgen, son olarak 1 Mayıs'ta polislerle fotoğraf çekince ortalık karıştı.

"SİZ GEZİ'DE YOKKEN BEN VARDIM"

Okan Bayülgen'in polislerle olan fotoğrafları Twitter üzerinden paylaşıma sunularak sert eleştiriler yöneltildi. Daha sonra ise Bayülgen gezicileri kızdıracak bir eleştiri daha yaparak "Siz Gezi'de yokken ben oradaydım" dedi. Bayülgen son olarak Habertürk'ten Kübra Par'a bir röportaj verdi, muhalefeti ve Gezicileri suçlamaya devam etti.

Bayülgen ayrıca bir takım gezicilerden de küçük Che Guevara'lar olarak söz etti. İşte o röportajdan bazı bölümler;

Haberin Devamı

6 ELİ SOPALI ADAM DAĞITTI

Geziden desteğinizi çektiniz mi?

Hayır, daha önce de söyledim. Ben bizzat Geziciyim ve bundan gurur duyuyorum. Bazı küçük Che Guevara’lar söylediklerime alınıyor ama onlara 12 Eylül öncesindeki gibi kurşunlara karşı direnmediklerini, bazı münferit acı olayların dışında üzerlerine gaz ve su dışında bir şey gelmediğini de söylemek isterim. Kurşunsuz, kansız devrim olmaz. Cihangir’de duvarlara yazı yazmak kolay. Bütün bir Beyoğlu’nu polisin gazı dağıtamadı ama Kasımpaşa’dan Beyoğlu’na çıkan 6 tane eli sopalı adam dağıttı. Bir anda direnişçiler evlerine döndüler. Çok da iyi yaptılar bence çünkü ölenlere bakınca bunun bir Alevi Sünni çatışmasına dönme potansiyeli vardı. Gezi’de polisler de vardı, farkında değiller. Bu heyecanlı hareketler bir süre sonra Ferhan Şensoy Abi’nin dediği gibi “Anlat anlat heyecanlı oluyor”...