Teknoloji Bazı Note 7 özellikleri S7 modeline geldi

Bazı Note 7 özellikleri S7 modeline geldi

17.10.2016 - 15:55 | Son Güncellenme:

Samsung’un en büyük silahının elinden çıkmasıyla, tekrardan gözünü S7 modeline çevirdi ve bazı Note 7 özellikleri S7 modeline geldi

Bazı Note 7 özellikleri S7 modeline geldi

Galaxy Note 7 ile yaşadığı travmanın yaralarını sarmaya çalışan Samsung, Note 7’den önceki göz ağrı olan S7 modeline ağırlık vermeye hazırlanıyor. Bazı vesileyle, bazı Note 7 özellikleri S7 modeline geldi.

Haberin Devamı

Bu haber en çok Galaxy S7 kullanıcılarını sevindirdi diyebiliriz. Çünkü Samsung’un sabıkalı olduğu konulardan bir tanesi güncelleme. Amiral gemisi modellerine önem veren, fakat en son amiral gemisine önem veren Samsung bu konuda bir çok kullanıcıyı mağdur ediyordu. Buna geçmiş zaman örnekleriyle hepimiz şahitlik etmiş bulunmaktayız.

Samsung en son olarak Galaxy Note 7 modeline, Galaxy S7 modelinden farklı olarak “Always On Display” özelliklerinde bazı eklemeler yapmıştı. Bunlar, ekranda yazı gözükmesi, müzik parçalar, daha fazla saat çeşidi ve yönetimi, vb. özelliklerdi.

Galaxy Note 7 iade Edilmiyor, Yasaklar Artıyor

Galaxy S7 modeline en son gelen güncellemeyle birlikte yukarıda saydığımız bazı özellikler de eklenmiş oldu. Bazı özellikler diyoruz çünkü, aralarında S-Pen uyumlu özelliklerde mevcuttu. Bu tür özelliklerin Galaxy S7 modellerine entegre edilmesi biraz daha uğraştırıcı olabilirdi. En son güvenlik güncellemelerinin de bulunduğu güncelleme S7 modelleri için OTA üzerinden verildi.

Haberin Devamı

Aslında bu tür detay özellikleri yeni modelin çıkarılmasının ardından diğer amiral gemilerine de eklenebilir. Ancak Samsung, strateji olarak bunu hep yapıyor ve yenilikleri bir önceki modelden mahrum bırakıyor. Bu konuda Apple en dürüst oyuncu diyebiliriz. Yeni model çıkarsa dahi, neredeyse 4 yıl önceki modeline bile teknik özellikleri dahilinde ve donanıma uygun şekilde tüm yenilikleri veriyor. Bu yaptığı da, paralel olarak müşterilerinde memnuniyete yol açıyor.

Apple‘ın tercih edilmesindeki en büyük etkenlerin stabil işletim sistemi ve güncelleme desteği olduğunu söyleyebiliriz.