Zonguldak BBP ADAYLARINI TANITTI

BBP ADAYLARINI TANITTI

06.09.2015 - 16:06 | Son Güncellenme:

.

BBP ADAYLARINI TANITTI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Teşkilatı düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.
Aday tanıtım toplantısına BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’da katıldı. Partililerinde hazır bulunduğu aday tanıtım toplantısında adayları tanıtan İl Başkanı Taner Yıldırım, 7 Haziran seçimlerine vurgu yaparak vatandaşların 1 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimde daha dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaptı.
Kemal Yalılı, Erdal Kızılboğa, Nizamettin Halıcıoğlu, Serdar Coşkun ve Ahmet Çolak’ın milletvekili adayı olarak Zonguldak’ı temsil edeceklerini ifade eden Yıldırım, ülkenin sorunlarının giderilmesinin çözümünün kendilerinde olduğunu dile getirdi.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal ise konuşmasında şöyle dedi:
“Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Herkesin gördüğü üzere ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Her partide yıllarca ülkenin zor zamanlardan geçtiğini ifade ederek halktan oy istiyor. Kendisinin ve partisinin çıkarını düşünmeyen bir liderimiz vardı fakat kıymeti anlaşılamadı. Bizler daha önce devletten seçim yardımı almıştık. O zaman liderimiz Muhsin başkan milletin parasıyla siyaset yapmam diyerek o parayı şehit ailelerine hibe etmişti. Bizler sadece Allah’ın rızasını kazanmak için siyaset yaptık. Belediye Başkanı olamadık, Milletvekili olamadık, Bakan olamadık diye bir şey mi kaybettik? Hayır. Aksine onurumuzu, şerefimizi ve haysiyetimizi kazandık.”