Editörün Seçtikleri Bebekli anneler sinema keyfi yapıyor

Bebekli anneler sinema keyfi yapıyor

23.02.2015 - 09:34 | Son Güncellenme:

Cinecity Sinemaları, bebekli annelere özel bir uygulama yapıyor. “Bebekli Anneler Seansı” bir yaşından küçük bebek sahibi annelere bir sinema koltuğu ücreti karşılığında iki koltuk veriyor.

Bebekli anneler sinema keyfi yapıyor

Cinecity Sinemaları, “Bebekli Anneler Seansı” isimli çok özel bir uygulamaya imza atıyor. Deniz Private Cinecity Trio ve Deniz Cinecity Kipa salonları, bebekleri nedeniyle sinema keyfine ara vermek zorunda kalan annelere unutulmaz bir fırsat sunuyor.

Bir yaşından küçük bebek sahibi anneler, Deniz Private Cinecity Trio ve Deniz Cinecity Kipa’da her çarşamba günü saat 14:00 seansında herhangi bir fiyat farkı ödemeden bir sinema koltuğu ücreti karşılığında iki koltuğa sahip oluyor. Sadece anneler ve bebeklerine özel olarak ayrılan bu seansta, sinema keyfini bambaşka bir boyuta taşıyan Cinecity konforuyla bebeğinizle ilgilenerek film izlemeniz mümkün oluyor.

Cinecity Sinemaları, bu özel seansın teknik özelliklerini de bebeklere uygun olarak ayarlıyor. Filmin ses seviyesi bebeklerin rahatsız olmaması için daha kısık tutuluyor, anneler bebeklerini görebilsin diye salonda daha aydınlık bir ortam yaratılıyor.

Her hafta en özel vizyon filmlerinin gösterildiği sinema salonlarında 25 Şubat Çarşamba günü saat 14:00’te Deniz Private Cinecity Trio’da Benedict Cumberbatch ve Keira Knightley’in başrollerini üstlendiği Yapay Oyun (Imitation Game), Deniz Cinecity Kipa’da ise Özcan Deniz’in yönettiği Sevimli Tehlikeli annelerle buluşuyor. Bebeğim diğer izleyicileri rahatsız mı eder diye dert etmeden sinema keyfi yapmak için, Deniz Private Cinecity Trio ve Deniz Cinecity Kipa’dan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yazarlar