Gündem Bedel 12. bölüm fragmanında hesaplaşma yaşanıyor-İzle

Bedel 12. bölüm fragmanında hesaplaşma yaşanıyor-İzle

13.04.2015 - 10:49 | Son Güncellenme:

Bedel 12. bölümüyle izleyicilerinin karşısına heyecan dolu bir bölümle çıkıyor. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Bedel'in bu haftaki bölümünde izleyenleri neler bekliyor? İşte Bedel 12. bölümden fragman ve detaylar..

Bedel 12. bölüm fragmanında hesaplaşma yaşanıyor-İzle

Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü... Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.

Haberin Devamı

16 Nisan 2015, Perşembe 21:45

Bedel 11. bölümde neler olmuştu:

Ali'nin annesiyle ilgili Vedat üzerinden bir bilgiye ulaşmayı düşünen Begüm, yeniden evdedir. Ali ne yaparsa yapsın Begüm'ü bu kararından döndüremez. Ama bu inadı Begüm için tehlikeli sonuçlar doğuracaktır. Nazan bu kez Begüm'den kesinkes kurtulmayı planlamaktadır.
Vedat ise Ali'yi alt edecek yeni bir planı uygulamaya koyar. Ali annesinin ortaya çıkmasıyla Vedat arasında bir bağlantı olup olmadığını öğrenmeye çalışır. Begüm'ün yardımıyla bir adrese ulaşan Ali, aklındaki soru işaretlerinin cevabını bulacaktır.
Naciye, Celal'i kızından uzak tutabilmek için eskisinden da acımasızdır bu kez. Ne olursa olsun Celal'i ortadan kaldıracaktır.