Gündem Bedel 16. bölümde yeni kriz?-İzle

Bedel 16. bölümde yeni kriz?-İzle

14.05.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:

Bedel dizisi 16. son bölümüyle izleyicilerinin karşısına yine iddialı bir bölümle çıktı. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Bedel'in yayınlanan son bölümünde de heyecan devam etti. İşte Bedel 16. bölüm ve detaylar..

Bedel 16. bölümde yeni kriz-İzle

Bedel dizisi sevenlerine yepyeni bir bölümle daha heyacan yarattı. ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Bedel'in yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Bedel 16. bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

BEDEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bedel 16. bölüm özeti:

Nazan çok mutludur. Vedat’la nikâh hazırlıklarına başlar.Naciye de bir an önce bu nikâhın gerçekleşmesini istemektedir.

Vedat Nazan’la evlenirse, Begüm ve Ali’nin bir daha asla ayrılmayacaklarını bilen Gönül, Vedat’la konuşur.

Begüm’den vazgeçmemesi için onu ikna etmeye çalışır.Meryem’in ortaya çıkışıyla karmakarışık duygular yaşayan Ali, annesinin yakınında olup da kendini gizlemesini affedemez.Meryem, Ali’yle arasını düzeltebilmek için Begüm’le konuşmaya karar verir.Bu konuşma Begüm-Ali ilişkisinde yeni krizlere neden olacaktır.

Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü... Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.