Cadde Bedel 5.bölümde karar zamanı-İzle

Bedel 5.bölümde karar zamanı-İzle

26.02.2015 - 11:19 | Son Güncellenme:

Bedel'in dün akşam yayınlanan 5. bölümünde neler oldu? ATV'nin sevilen dizisi Bedel izleyenlerinin karşısına çıktı. İşte Bedel'in 5. bölüm ve detaylar...

Bedel 5.bölümde karar zamanı-İzle

Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü... Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.

Haberin Devamı

Aynı yetimhanede büyüyen Ali ve Begüm'ün çocukken başlayan arkadaşlıkları, büyüdüklerinde büyük bir aşka dönüşmüştür. Bu süreçte Ali, varlıklı bir işadamı olan Sami Seyhanlı tarafından evlat edinilmiştir. Kendisine güzel bir hayat sağlayan Sami Seyhanlı'yı mahcup etmemek için var gücüyle çalışan Ali, bir yandan da biricik aşkı Begüm'le evlilik planları yapmaktadır.

Ancak Ali'nin planları hiç ummadığı bir şekilde altüst olur. Seyhanlı ailesinin veliahtı olan Vedat Seyhanlı, eve geldiği ilk günden beri hiç ama hiç hoşlanmadığı bu yetim çocuğa haddini bildirmeye karar vermiştir. Aynı günde hayatta en çok sevdiği iki insanın kendisine ihanet ettiğini öğrenen Ali, bütün bunlar yetmezmiş gibi Vedat tarafından ölüme terk edilir. Ali'yi yendiğini ve ondan temelli kurtulduğunu düşünen Vedat, büyük bir yanılgı içindedir. Mucizevî bir şekilde hayatta kalan Ali, yıllar sonra başarılı, varlıklı biri olarak İstanbul'a döner. Aklında ise tek bir şey vardır.

Haberin Devamı

BEDEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

5.Bölüm özeti:

Begüm'ün yeniden Vedat'a dönmesi, Ali'yi allak bullak etmiştir. Bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünür. İrem'den bir şeyler öğrenmeye çalışır. Begüm'ün başına gelenleri öğrendiğinde çılgına döner. Soluğu Sami'nin yanında alan Ali, elindeki büyük kozu masaya sürer. Vedat ise yine bir zafer kazandığını düşünmektedir. Her şeye rağmen Begüm'ü yanında tutmayı başarmıştır. Evde hapis hayatı yaşamaya başlayan Begüm, bu evliliğin bittiğini bir türlü Vedat'a kabul ettiremez. Çaresiz kalan Begüm, kendisi için tek bir çıkış yolu olduğunu düşünür. Begüm'ün başına gelenler, anne ve babasının boşanma konusundaki ısrarı Vedat'ı bir karar noktasına getirecektir. Ancak Vedat'ın Begüm'den vazgeçmesi öyle kolay olmayacaktır.