Gündem Bedelli Askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik ödemeleri

Bedelli Askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik ödemeleri

15.10.2018 - 15:00 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlik ödemelerinde son günlere girildi. Birçok vatandaşımızın başvuru yaptığı ve 600 binden fazla başvurunun yapıldığı Bedelli askerlik'de işlemlerini en hızlı yapan 62 bin kişi belirlenen ilk üç celp dönemi ile 21 günlük temel askerlik eğitimini almayı sürdürüyor. Peki büyük bir merakla beklenen Bedelli askerlik'de 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak?

Bedelli Askerlik 4. celp dönemi ne zaman açıklanacak Bedelli askerlik ödemeleri

Bedelli askerlik başvuru ve ödemeleri için artık kısa bir süre kaldı. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile çıkarılan Bedelli askerlik başvurularında artık sona geliniyor. 3 Ağustos tarihinde başlayan Bedelli askerlik başvurularında artık sona yaklaşıldı. Yaklaşık 3 aylık bir başvuru ve ödeme süresi tanınan Bedelli askerlik'te son başvuru tarihi 3 Kasım olarak belirlendi. Peki Bedelli Askerlik 4. celp tarihi ne zaman belli olacak?

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK 4. CELP DÖNEMİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlik 4. celp dönemi başvurusunu yapıp ücretini ödeyen adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından belirlenen ilk üç celp döneminde silah altına alınan 62 bin vatandaşın ardından başvuru sayısı 600 bine yaklaşmııştı. Bedelli askerlik başvurularının sona ereceği tarih olan 3 Kasım'dan sonra Bedelli askerlikte 4. celp tarihi de Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından belli olacak.