Gündem Bedelli askerlik ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik 4. celp dönemi

Bedelli askerlik ne zaman açıklanacak? Bedelli askerlik 4. celp dönemi

11.11.2018 - 10:58 | Son Güncellenme:

Bedelli askerlikte gözler artık 4. celp döneminde. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan önemli bir açıklama geldi. Peki Bedelli askerlik 4. celp tarihi ne zaman açıklanacak?

Bedelli askerlik ne zaman açıklanacak Bedelli askerlik 4. celp dönemi

Bedelli askerlik yeni celp dönemlerine ilişkin beklenen açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi. Bedelli askerlik başvurularının sona ermesinin ardından yeni celp dönemi tarihlerini merak içinde bekleyen adaylara sevindiren haber Hulusi Akar'dan geldi. Akar yaptığı açıklamada Bedelli askerlik yeni celp dönemlerinin en geç Aralık başında açıklanacağını duyurdu. Bedelli askerlik 3. celp dönemi 16 Kasım'da sona erecek. 3. Celp döneminin sona ermesinin ardından yeni celp dönemlerinin en geç bir hafta sonra açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

BEDELLİ ASKERLİK YENİ CELP DÖNEMİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bedelli askerlik yeni celp dönemi tarihleri için açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yeni celp dönemlerinin en geç Aralık ayı başında belli olacağını duyurdu. Şu an hala belirlenen ilk üç celbinden sonuncusu olan 3. celp dönemi için silah altına alınan 13 bin vatandaş 21 günlük temel askerlik eğitimlerini sürdürüyor. 3. celp dönemi 16 Kasım'da sona erecek.

BEDELLİ ASKERLİK BAŞVURU RAKAMI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: "(Bedelli askerlik) 633 bin 844 vatandaşımız müracaatlarını tamamladı, paralarını yatırdı ve eğitim konusunda planlamaya dahil edildi."

Yazarlar