Cadde Begüm Şen: Onu her gün özlüyorum

Begüm Şen: Onu her gün özlüyorum

26.05.2016 - 15:04 | Son Güncellenme:

Begüm-Adnan Şen çiftinin 16 yaşında hayatını kaybeden oğulları Alp’in ismi, genç yaşına rağmen boyundan büyük projesi ‘iyİlİk’ ile ölümsüzleşti.

Begüm Şen: Onu her gün özlüyorum

Begüm-Adnan Şen çiftinin 16 yaşında hayatını kaybeden oğulları Alp'in ismi, genç yaşına rağmen boyundan büyük projesi ‘iyİlİk' ile ölümsüzleşti. Anne Begüm Şen, “Onunla gurur duyuyor ve çok özlüyorum” diyor.

Haberin Devamı

HASTALARA UMUT OLDU
Alp Ali Şen, sınıf arkadaşlarıyla birlikte, gönüllülerin bağışladığı 150 bin doku örneğinin imkansızlıktan incelenememesinden yola çıkıp ENKA iyİLİK Projesi'ni başlatmıştı. Alp Ali Şen'in kaybından sonra onun bayrağını devralan sevenleri çok önemli bir kurumu hizmete açtı.

GÖRSEYDi HAVALARA UÇARDI
Projeyi büyütmeye karar veren aile, Alp Şen Vakfı'na sağlanan bağışlarla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki kemik iliği bankasında bir laboratuvar kurdu. Laboratuvarın açılışında konuşan Begüm Şen, “Alp şu an burada olsaydı mutluluktan havalara uçardı” dedi.

Alp'in adını sevenleri yaşatacak

Laboratuvarın açılışına Alp’in projeye birlikte başladığı kız arkadaşı Ceren Akıncı’nın duygusal konuşması damga vurdu. Şen Ailesi, Ceren’i tebrik edip, “Alp’in adı senin gibi sevenleri sayesinde yaşayacak” diyerek genç kıza sarıldı. (Sözcü)