Gündem Bekçilik sınav sonuçları hangi tarihte belli olacak?

Bekçilik sınav sonuçları hangi tarihte belli olacak?

20.10.2018 - 11:36 | Son Güncellenme:

Bekçilik sınavı bugün gerçekleşti. Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için ön başvuruların 9-23 Temmuz tarihleri arasında alınmıştı. Bugün yapılan bekçilik sınavı sonrasında ise adaylar merakla araştırma yapmaya başladı. Bekçilik sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

Bekçilik sınav sonuçları hangi tarihte belli olacak

Bugün yapılan bekçilik sınavı, İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Çorum, Sivas, Gaziantep, Elazığ, Erzurum, Batman belirlendi. Adaylara sınavda 100 soru yöneltildi ve 120 dakika süre verildi. Peki bekçilik sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

BEKÇİLİK SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

Bekçilik sınav soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. Sınav soru ve cevapları yayınlandığında haberimizin içeriğinden bilgi edinebilirsiniz.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçilik yazılı sınavı için adaylar sınavın gerçekleştirildiği 20 Ekim tarihinden 2 gün sonra 22 Ekim'de sınav soru ve cevaplarına Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden ulaşabilecek. Bekçilik yazılı sınav sonuçları ise 7 Kasım tarihinde yine Polis Akademisi Başkanlığı resmi sitesi üzerinden adaylara duyurulacak.