Gündem Bekçilik sınav soru ve cevapları yayımlandı! Sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Bekçilik sınav soru ve cevapları yayımlandı! Sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

21.10.2018 - 10:50 | Son Güncellenme:

Cumartesi günü yapılan Bekçilik sınavının ardından sınav soru ve cevapları http://odsgm.meb.gov.tr/ adresi üzerinden adayların bilgisine sunuldu. Adaylar Bekçilik sınav soru ve cevaplarına ilişkin itirazlarını en geç 23 Ekim 17:00'a kadar Polis Akademisi Başkanlığına yapabilecek. Peki Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bekçilik sınav soru ve cevapları yayımlandı Sınav sonuçları ne zaman açıklanır

Bekçilik yazılı sınavı 20 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirildi. Binlerce Çarşı ve Mahalle bekçisi için Cumartesi günü gerçekleştirilen yazılı sınavın ardından adaylar sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağını merak ediyordu. Sınav soru ve cevapları http://odsgm.meb.gov.tr/ adresi üzerinden adayların erişimine sunuldu. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamalada sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itiraz dilekçelerini 23 Ekim 2018 tarihi saat 17.00’a kadar şahsen veya faks ( 0 312 462 87 29 ) ile POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINA ulaştıracaklardır denildi.

Haberin Devamı

SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçilik yazılı sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu! 20 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Bekçilik yazılı sınav sonuçlarının 7 Kasım tarihinde pau.edu.tr adresi üzerinden adaylara duyurulması bekleniyor.