Gündem Bekçilik sınav yerleri ve tarihleri belli oldu!

Bekçilik sınav yerleri ve tarihleri belli oldu!

30.10.2018 - 09:35 | Son Güncellenme:

1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınavına katılacak adayların sınav merkezleri ile tarihleri belli oldu. Bekçilik sınav giriş belgesini nasıl alacağını merak edenler araştırıyor. Bekçilik sınav giriş belgeleri e - devlet sistemi üzerinden giriş yapılarak alınıyor.

Bekçilik sınav yerleri ve tarihleri belli oldu

20 Ekim'de gerçekleştirilen Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı. Bekçilik yazılı sınav sonuçları da e - devlet sistemi üzerinden öğreniliyor. Bekçilik yaızlı sınavı sonrasında başarılı olan adaylar fiziki yeterlilik parkuruna katılmaya hak kazandı. Peki bekçilik fiziki ve sözlü sınavları ne zaman?

Haberin Devamı

BEKÇİLİK SINAVI (FİZİKİ-SÖZLÜ) NE ZAMAN?

1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar fiziki yeterlilik sınavı ve sözlü sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar fiziki yeterlilik sınavına ve sözlü sınava katılacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan duyuru tebliğ niteliğindedir.

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!