İzmir BEKO BASKETBOL LİGİ

BEKO BASKETBOL LİGİ

24.03.2014 - 00:06 | Son Güncellenme:

.

BEKO BASKETBOL LİGİ

Beko Basketbol Ligi’nin 23. haftasında Aliağa Petkim, kendi evinde Aykon TED Ankara Kolejliler’e 78-76 mağlup oldu.
Karşılaşma sonunda basın toplantısına katılan Aliağa Petkim Başantrenörü Aclan Kavasoğlu, “Söylenecek çok şey var aslında ama maçı seyreden Aliağa taraftarı söylesin. Bundan sonra Aliağa taraftarının konuşması gereken bir durumdayız” dedi.
Aliağa Petkim oyuncusu Gani Erdi Gülaslan ise açıklamasında, “Yabancı oyuncularımız gitti. Ama Kevin Edward Anderson ve Türk oyuncular olarak çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yaptık, savaştık, olmadı” şeklinde konuştu.
Aliağa Petkim takımının oyuncularının yüksek performans gösterdiğini belirten, Aykon Ted Başantrenörü Ercüment Sunter, “Rakibimizin oyuncularını tebrik ediyorum. İyi Mücadele ettiler. Oyuna konsantresiz başladık, ondan sonra da maçın sonunda iş şansa kaldı. 3 defa faul atışından sonra ribaunt alıp bir tanesini 3’lü, bir tane de 2’lik yedik. Bu maçı kaybetmemize neden oluyordu. Şimdi artık Play-off yolunda Rusya’da Avrupa Kupası son maçımızı oynayacağız. Sonra çok önemli Play-off karşılaşmalarımız var. Takım çok yoruldu. Yani bir NBA sezonu kadar maç oynadık, o yüzden de öyle bir yorgunluk var. Bundan sonraki haftan itibaren biraz daha dinlenip daha konsantre olmaya çalışacağız” diye konuştu.
“Zor da bir maç oldu, ama sonunda 2 sayıyla da olsa kazanmasını bildik” diye konuşan Aykon Ted oyuncusu Muhammed Mustafa Baygül ise, “Play-off yolunda önemli bir galibiyetti bizim için. Önümüzdeki maçları da kazanarak Play-off’a girme hedefimizi devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.