Samsun Belediye Başkanı İkiz'den Mahalle Ziyareti

Belediye Başkanı İkiz'den Mahalle Ziyareti

18.11.2017 - 16:13 | Son Güncellenme:

.

Belediye Başkanı İkizden Mahalle Ziyareti

SAMSUN (AA) - Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Kocaoğlu Mahallesi'ni ziyaret etti.

Haberin Devamı

Başkan İkiz, Kocaoğlu Mahallesi'ni ziyaret ederek, parke ve beton yol çalışmalarını inceledi, muhtar Hasan Verimli'den sorunları hakkında bilgi aldı.

Mahalledeki çalışmaların yüzde 98'inin tamamlandığını belirten İkiz, yağışlar başlamadan tamamını bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bir mahalleyi daha yazın toz, kışın çamurdan kurtarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İkiz, "Havza Belediyesi olarak elimizden geldiğince mahallelerimize hizmet götürme çabası içindeyiz. Bundan sonraki görev mahalle sakinlerimizin. Yapılan yolların korunması ve temizliğinde bizlere yardımcı olmaları, hizmetin kalıcı olmasını sağlar." diye konuştu.

Muhtar Verimli ise, mahallede yol sorunu kalmadığını dile getirerek, "Gerek Havza Belediyesi gerekse Büyükşehir Belediyesi tarafından her türlü hizmeti aldık, almaya devam ediyoruz. Havza Belediye Başkanımıza, Samsun Büyükşehir Belediyemize ve çalışanlarına teşekkür ediyorum." diye konuştu.