Kilis BELEDİYE BAŞKANI KARA, FRANSIZ TURİSTLERE İLGİ GÖSTERDİ

BELEDİYE BAŞKANI KARA, FRANSIZ TURİSTLERE İLGİ GÖSTERDİ

10.04.2014 - 08:51 | Son Güncellenme:

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, makamında yaptığı ziyaretler dışında günün belli bölümlerinde esnafı ziyaret ediyor. Başkan Kara çarşıda karşılaştığı Fransız turistlere ilgi gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANI KARA, FRANSIZ TURİSTLERE İLGİ GÖSTERDİ

Kadı Camii arkasında Arasa çarşısında ve Makaslı Sokak esnafı ile Yor Kooperatifi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Kara, yorgancı esnafında Kilis’i gezmeye gelen Fransız turistler ile karşılaştı. Fransız turistler ile ayaküstü İngilizce konuşarak anlaşan Belediye Başkanı Hasan Kara, turistlere yardımcı olabileceği bir konunun olup olmadığını söyledi. Fransız turistler ise Belediye Başkanı Kara’yı karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Fransız turistler, Belediye Başkanı Hasan Kara’ya; “Avrupa’da belediye başkanlarının esnaf ve vatandaşları dolaşması görülmüş şey değil. Burada sizin esnafı ve vatandaşları ziyaret etmenizi hayretle karşılıyoruz. Keşke bizim ülkemizde de belediye başkanı çıkıp halkla iç içe olsa” dediler.

Haberin Devamı


Belediye Başkanı Hasan Kara ise; “Kilis’imiz tarihi ve turistik alt yapısı ile bin yıllık bir tarihe sahip. Kilis Belediyesi olarak inşallah şehrimizi ziyaret etmek isteyen turistleri önümüzdeki dönem içerisinde şehrimize çekmeye çalışacağız. Bakın ne güzel iki turist arkadaşımız Fransa’dan kalkmış Kilis’imizin tarihi ve turistik yerlerini görmeye gelmiş. Bizler bu turist arkadaşlara Kilis’imizi çok iyi tanıttığımız vakit, Kilis’in misafirperverliğini bu insanlara gösterdiğimiz vakit, o zaman tarihi ve turistik yerlerimizi görmeye daha çok turist gelecektir” dedi.