Mardin Belediyen 65 Yaş Ve Üstü Vatandaşlara Ücretsiz Ulaşım

Belediyen 65 Yaş Ve Üstü Vatandaşlara Ücretsiz Ulaşım

15.01.2018 - 14:33 | Son Güncellenme:

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşlara kent genelinde geçerli olmak üzere ücretsiz ulaşım kartı veriyor

Belediyen 65 Yaş Ve Üstü Vatandaşlara Ücretsiz Ulaşım

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş ve üstü vatandaşlara kent genelinde geçerli olacak ücretsiz ulaşım kartı veriyor.

Haberin Devamı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe ve kırsal mahallelerden Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğüne başvuran 65 yaş üstü vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanmaları için “65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kartı” dağıtmaya başladı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, yaptığı açıklamada, yaşlıların kentte rahat etmeleri için "65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kartı" dağıttıklarını belirtti.

Hak sahiplerinin kolaylıkla bu karta sahip olabildiğini ifade eden Yaman, şunları kaydetti:

"Merkez ilçe ve kırsal mahallelerden birimlerimize başvuran vatandaşlarımızın sorun yaşamamaları için süreci daha da hızlandırdık. Sıra ve gün beklemek yok, iki fotoğraf ve kimlik fotokopileriyle Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğüne başvuran hemşehrilerimizin kısa bir süre içerisinde kartlarını teslim ediyoruz.”