Gündem Ben Bilmem Eşim Bilir bayram özel programında heyecan doruktaydı!-İzle

Ben Bilmem Eşim Bilir bayram özel programında heyecan doruktaydı!-İzle

16.07.2015 - 12:25 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sürprizlerle dolu yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir bayram özel programı yaptı. Sürpriz ünlü konukları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Ben Bilmem Eşim Bilir'de hangi ünlüler konuk oldu? İşte Ben Bilmem Eşim Bilir bayram özel programı..

Ben Bilmem Eşim Bilir bayram özel programında heyecan doruktaydı-İzle

Bayram özel bölümüne, ünlü sanatçı Kibariye ve Pascal Nouma konuk oldu!
Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu bölümünde; Meryem – Mehmet Şahin, Rengin – Özgür Bozbey, Burcu – Soner Eryılmaz, Selver Veli – Adem Tüfekçi çiftleri yarıştı.

Haberin Devamı

Ben Bilmem Eşim Bilir, hanımların gerilmesine sebep olan oyun “Mıncık Mıncık” ile başlayacak. Eşlerinin sergiledikleri davranışlar, beyleri bir hayli eğlendirecek. Beylerin güç gösterisi olan ikinci oyun “İndir Kaldır” da hanımların iddiaları erkekleri fena halde zorlayacak. Üçüncü oyun “Patlayan Top” da ise eşlerinin futbol yeteneklerine güvenen hanımlar, iddialarını oldukça yüksek tutacaklar. Final öncesi son oyun olan “Acı Biber” de hanımlar gözlerinden yaşlar gelene kadar biber yemeye devam edecekler.

Final etabında “Çapraz Basket” oyunu oynanacak ve 10 puanı kazanan çift, son model otomobilin de sahibi olacak.

Ziynet Sali, Müjdat Gezen ve Yılmaz Vurak konuk oluyor!

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu bölümünde; Tuğba - Hamza Kara, Aliye Birol - Ömer Seber, Süreyya – Faruk Yılmaz, Nursel - Onur Fındıkkıran çiftleri yarışacak.

Haberin Devamı

Ben Bilmem Eşim Bilir, beylerin kıvırarak puan kazanacakları oyun “kıvır kıvır” ile başlayacak. Eşlerinin iddialarını gerçekleştirmeye çalışan beyler, oyun sırasında köçeklerle karşılıklı kıvırarak stüdyoda bulunan herkesi çok güldürecekler. İkinci oyun, çiftlerin güvenini test eden “Aşkın Gözü Kördür” de beyler 2000 puan için gözleri kapalı şekilde parkuru tamamlamaya çalışacak. Üçüncü oyun izleyenleri gülme krizlerine sokan “Anla Beni” olacak. Beyler söyledikleri kelimelerin eşleri tarafından anlaşılamamasından dolayı bir hayli sinirlenecekler.

4000 puanlık final öncesi son oyun ise “kafa golü” olacak. Hanımlar, eşlerinin attıkları toplara kafaları ile vurarak kaleye sokmaya çalışacaklar.

Final etabında “Ters Kadeh” oyunu oynanacak ve 10 puanı kazanan çift, son model otomobilin de sahibi olacak.