Gündem Ben Bilmem Eşim Bilir'de kim kazandı-izle

Ben Bilmem Eşim Bilir'de kim kazandı-izle

04.05.2015 - 13:59 | Son Güncellenme:

Pazartesi gününün en büyük eğlencesi haline gelen Ben Bilmem Eşim Bilir'de bu hafta yine sürpriz ünlüler araba için yarıştılar. İlker Ayrık'ın sunumu ile Ben Bilmem Eşim Bilir'de kimler yarıştı? İşte son bölüm ve detaylar..

Ben Bilmem Eşim Bilirde kim kazandı-izle

Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu bölümünde Ali Suat Sungur – Ahu Sungur, Bay J (Gerfi Benveniste) – Selin Benveniste, Ufuk Yıldırım – Pelin Yıldırım, Başak Sayan – Murat Vardal çiftleri yarıştı.

Haberin Devamı

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ben Bilmem Eşim Bilir, bayanların aynı anda oynayarak yarışacakları oyun “Örtü Çekme” ile başladılar.

İkinci oyun “Ne Dersen Evet Aşkım” da beyler sahneye çıktı ve kafalarını evet anlamında sallayarak puan kazanmaya çalışacaklar. Ünlü beyler kafalarını sallarken komik görüntüler sergilediler

Üçüncü oyun “Aşkın Gözü Kördür” de beylerden çok yol tarifi yapan bayanlar zorlandılar.

Final öncesi 4000 puanlık son oyun “Uçan Tabak” olacak. Eşlerinin iddialarını gerçekleştirmek için tabakları bulaşık makinasına atmaya çalışan ünlü bayanlar sıkıntılı anlar yaşadılar.

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in dün akşam yayınlanan ünlüler bölümünün son model otomobil Nissan Qashqai’yi kazanan çifti Pelin-Ufuk Yıldırım.

Pelin - Ufuk Yıldırım ve Başak Sayan – Murat Vardal çiftleri finalde “Hentbol” oyununda karşı karşıya geldiler. Başa baş bir mücadeleye imza atan çiftlerden gülen taraf Pelin – Ufuk Yıldırım çifti oldu.

Haberin Devamı

Ben Bilmem Eşim Bilirde kim kazandı-izle

Yazarlar